Akademi

Bliv den voksne, der gør en forskel. Styrk din faglighed og nysgerrighed her

Undervisning kan være med til at bekræfte det, vi ved i forvejen, men kan også aflive myter og forebygge, at vi kommer til at  handle utilstrækkeligt eller forkert i en sag.

 

Kurser hos Kaplan Praksis foregår her:

Fælledvej 12, København N

 

Kurser hos jer?

Alle kurser, du ser beskrevet under Kaplan Akademi, kan også afvikles hos jer. Pris for to dages kursus hos jer er: 35.000.

Kontakt mig her, hvis du ønsker at lave en aftale. 

Q&A

Skal man tage modulerne i kronologisk rækkefølge?

Nej det behøver du ikke. Kursusrækken vil blive udbudt igen året efter, hvor du kan tilmelde dig det modul, du mangler.

Kan jeg springe et modul over, hvis jeg inden for de sidste 5 år har været på dette modul i Annes eller min arbejdsplads' regi?rækkefølge?

Ja, er det tilfældet, vil du stadigvæk kunne tilmelde dig kursusforløbet – selvfølgelig med nedslag i prisen i forhold til det modul, der springes over.

Får jeg et kursusbevis?

Du vil efter hver modul få et kursusbevis, der beskriver indholdet. Tager du alle 7 moduler, vil du få kursusbeviset ”Hele vejen rundt om seksuelle overgreb”, der beskriver alle de temaer vi har været igennem.

Hvordan ved jeg, om jeg er målgruppe for kursusforløbet?

Du skal have et fagligt arbejde der relaterer sig til området. Kursusforløbet er udelukkende for fagpersoner. Er du i tvivl, så skriv endelig til Anne.

Kan jeg få rabat?

For studerende er der 20 % rabat

Er tilmeldingen bindende?

Ja tilmeldingen er bindende.

Er der forplejning på kurserne?

På kurset vil der blive serveret the, kaffe og saft, samt frugt og snacks. Man medbringer selv madpakke eller kan købe mad fra nogle af de mange omkringliggende caféer.

Q&A